KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

2019/2020

STYCZEŃ 2020

I MIEJSCE W KONKURSIE PLASTYCZNYM PT. ,,ZIMOWY KRAJOBRAZ"  
NATALIA U., grupa "Wazki", opiekun M. Szczesna

GRUDZIEŃ 2019

UDZIAŁ W XI GALI TAŃCA PRZEDSZKOLAKA POD HONOROWYM PATRONATEM PREZYDENTA ŁODZI
grupa taneczna "Impuls", opiekun J. Lipińska

II MIEJSCE W MIKOŁAJKOWYM TURNIEJU PRZEDSZKOLAKA, ORGANIZOWANYM PRZEZ ŁKS 
grupa "Pszczółki", opiekun M. Arasim

LISTOPAD 2019

UDZIAŁ  W OGÓLNOŁÓDZKIM KONKURSIE PLASTYCZNYM "MOJE MIASTO-ŁÓDŹ"
grupa "Ważki", opiekunowie M. Szczesna, A. Kozanecka

Miło nam poinformować, że w tym roku nasze przedszkole bierze udział w XI edycji programu ,,Mamo, tato wolę wodę!'' Celem programu jest popularyzacja picia wody jako podstawowego napoju, który jest niezbędny dla organizmu żywego oraz wdrażanie dobrych nawyków i odpowiedzialności społecznej dotyczących ochrony przyrody wśród przedszkolaków. Startujemy w listopadzie!